12 Ocak 2011 Çarşamba

Facebook sayfası açma ve düzenleme bilgileri

Facebook sayfası açmak için öncelikle herhangi bir Facebook sayfasına girin. Sayfanın en altına inin ve sol köşede ”Bir Sayfa oluştur” yazısına tıklayın. Karşınıza sayfanızın ismini ve türünü belirteceğiniz bir sayfa çıkıyor. Eğer açacağınız sayfanın resmi temsilcisiyseniz sağ köşede ”Resmi Sayfa” bölümüne sayfanın türünü ve ismini girip ”Resmi Sayfa Oluştur” butonuna tıklayın. Sadece sevdiğiniz kişi, topluluk, komik vs.. benzer içerikli bir sayfa açmak istiyorsanız sol köşedeki ”Topluluk Sayfası” bölümüne sayfa adını yazıp ” Topluluk Sayfası Oluştur” butonuna tıklayın.
Sayfayı artık açtınız. Öncelikle sayfayı beğenin. :)   Sıra düzenlemeye geldi. Sayfanın sol üst köşesindeki soru işaretli resime tıklıyın. Üstte ”Profil Resmini Değiştir” butonuna tıklayın. Bilgisayarınızdan sayfanın resmini yükleyin. Sayfanız için resmi yüklediniz sıra bilgilere geldi. Sayfaya geri dönün ve sayfa resmi altında ”Sayfa’yı Düzenle” yazısına tıklayın. Karşınıza sayfanın düzen ve ayar bölümü gelecektir. Sol taraftaki menüden gerekli yerlere girerek sayfanın temel ayarlarını yapıp ”Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklayın.
Sayfanızın üye sayısını artırmak için sayfa resmi altında ”Arkadaşlarına Öner” yazısına tıklıyarak arkadaşlarınızı sayfanıza davet edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder